Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz CS:GO

Mat3jros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję myszki do cs-a. Odległość od końca czubka najdłuższego palca do linii którą tworzy kciuk to około 14 cm ( http://www.test-gear.pl/wp-content/uploads/2013/03/rekawymiar-150x150.jpg

Używam Finger grip, ale pal grip też czasami stosuję. Mam podkładkę A4 Tech Xgame x7-500MP 

Stara mysz to logitech g400 lecz muszę ją wymienić z przyczyn technicznych ;)

Proszę o podanie w dwóch zakresach cenowych. 140 zł i 200 zł. Nie wiem jeszcze ile będę mógł na nią wydać. 

Opublikowano

Polecam a4tech bloody v7. Sam ją mam i sprawuje sie swietnie,. Hedy same wchodzą :) i do tego jest teoretycznie nie droga w porownaniu z innymi myszami.

Opublikowano

sttelseries rival. polecam ją wszystkim moim znajomym i są zadowoleni z zakupu i wydania 200zł. OBOWIĄZKOWO PODKŁADKA, BO NIE MA ŚLIZGACZY NA WYMIANĘ!!!

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Jeżeli grasz w CS'a na poważnie to na pewno nie żadna z a4tech gdyż wszystkie mają słabe sensory.

Do 140 zł najlepsza będzie kana v2

A co do 200 to zdecydowanie jak up@ Steelseries Rival, obecnie jedna z najlepszych myszek do tego za w miare dobrą cenę.

Poza tym zależy też jak trzymasz myszke:

http://www.test-gear.pl/gripy/

Opublikowano

Polecam a4tech bloody v7. Sam ją mam i sprawuje sie swietnie,. Hedy same wchodzą :) i do tego jest teoretycznie nie droga w porownaniu z innymi myszami.

CO MA MYSZKA DO TEGO, ŻE CI FARTOWNIE GŁOWY WCHODZĄ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

kup sobie zowie fk

Opublikowano

CO MA MYSZKA DO TEGO, ŻE CI FARTOWNIE GŁOWY WCHODZĄ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

kup sobie zowie fk

Sam mówił, że płaci za gamingset. Tutaj też będzie płacił. Myszki nie da się kupić na czuja. Musisz ją potrzymać w sklepie w ręce. Inaczej możesz trafić na niewygodny bubel, który niewygodnie leży w ręce.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

zowie fk, rival, (ogólnie polecam przedmioty steelseries), może cos od razera :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Logitech G500 :) Polecam, mam od około pół roku? ( nwm ). Sprawuję się świetnie grając w League of Legends i wcześniej w cs:go ;) 

Wykonanie - bardzo dobre, u mnie nic nie skrzypi, nie rozwala się.

Dodatkowo dostajesz pudełeczko z ciężarkami, dzięki czemu możesz mieć lekką myszkę, "normalną" lub ciężką ;) 

Cena ok. 200zł.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...